ŞANLIURFA / HALFETİ - Ümmü Gülsüm Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Etkili Ders Çalışma Teknikleri ve Motivasyon

Şbt

Rehberlik Servisi Velilerle Sinav Analizi yapıldı.

Halfeti İlçe Vaizesi Ayşegül Polat İle Kariyer Buluşmaları

Şbt

Milli SavunmaÜniversitesi, Millî SavunmaBakanlığı'na bağlıkurulanaskerî yükseköğretimkurumudur. Eğitimgörmeyehakkazananadaylar, Harp okullarındanmezunolduğundahemsubaylıkdiplomasıhem de eğitimini aldıkları alana aitlisans diplomasıilemezunolurlar. Astsubay MYOmezunolduğunda isehem astsubaylıkdiplomasıhemde eğitimini aldıkları alana ait önlisans diplomasıilemezunolurlar.

Ara

Okulumuz Rehberlik Servisi Tarafından Psikolojik  Akran Zorbalığı Eğitimi Verildi.

Ara

Okulumuzda Filistinli Kardeşlerimiz İçin Yapmış Olduğumuz Kardeşlik Kermesimiz İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Müslüm Yıldırım Ve Halkımızın Katılımıyla Gerçekleşmiştir.

Ara

Okulumuz Rehberlik Servisi Tarafından TBM Kapsamında Sağlıklı Yaşam Semineri Yapıldı.

Ara

Okulumuz Rehberlik Servisi Tarafından Verimli Ders Çalışma Semineri Yapıldı.

Ara

Okulumuz Rehberlik Servisi Tarafından Sağlıklı YaşamSemineri Yapıldı.

Ara

Okulumuz Rehberlik Servisi Tarafından alan ders seçimi semineri Yapıldı.

Ara

Okulumuz Rehberlik Servisi Tarafından Psikolojik Sağlamlık Semineri Yapıldı.