ŞANLIURFA / HALFETİ - Ümmü Gülsüm Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ock

Hedef 2023 YKS programı kapsamında tüm öğrencilerimiz yarıyıl tatilinde kampa dahil oluyor. Buna ilişkin HEDEF 2023 YKS okul koordinatörümüz Mahmut PAYAM bir not paylaşarak verimli geçeceğine inancını bir kere daha belirtmiştir.

Ock

'Urfa Okuyor ' Projesi Kapsamında 9/C sınıfı öğrencilerimize 11 adet hediye kitap  dağıtıldı.

ÇAD HALFETİ ÜMMÜ GÜLSÜM KIZ AİHL SU KUYUSU 2022 AÇILIŞI

Hedef YKS 2023 Okul Komisyonu Ocak Ayı Toplantısı

Hedef YKS 2023 Çalışmalarımiz

Soru Takipleri

8.-11.-12. Sınıf Denemeler

Çalışma Kampları

Motivasyon Seminerleri Yetiştirme Kursları

Ara

2022 yılında Çad ülkesinde 2. su kuyumuzu Afrikalı kardeşlerimizin istifadesine sunma imkanı bulduk.

Ara

10. Sınıf Öğrencileriyle Biyoloji Öğretmenimiz Esra Bozkurt Güler hocamız Kan Grubu Tayini Deneyleri Yaptılar.

Dört farklı kan grubunu (A-B-AB-O) ve Rh faktörünü belirleme deneyi yapıldı

Ara

18 Aralık Dünya Arapça Gününü kutladık.

Elektrik Deneyleri

Kas

Öğrencilerimizin Öğretmenler Günü Resim Çalışmaları .

Kas

Kızılay Haftası Etkinlikleri kapsamında Halfeti Kızılay başkanı ve temsilcileriyle okulumuzda etkinlikler düzenlendi.

Ekm

Halfetideki elektrik kesintisi öğrenme isteğimize engel olamadı !

Halfeti İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından öğrencilerimize Trafik Kuralları konulu eğitimi verildi.

Ekm

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Dilara Funda Sarıçiçek, İ.H.L. Meslek Dersleri Öğretmenleri Abdulsamet Karasu ve Fadime Gildir hocalarımızın hazırladığı Mevlid-i Nebi Haftası Etkinliklerinde öğrencilerimizin , Kur'an Kerim tilaveti, şiir ,günün anlamı konuşması ve ilahi korosuyla gül kokulu bir program gerçekleştirildi.

Ümmü Gülsüm Kız İmam Hatip Lisesi Okuyor!...