ŞANLIURFA / HALFETİ - Ümmü Gülsüm Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ekm

Okulumuzda 2 Ekim Pazartesi günü  öğrencilerimizle mevlid-i nebi programı gerçekleştirilmiştir.

Eyl

Çevreme Duyarliyim Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi kapsamında okulumuz öğretmenleriyle planlama çalışmaları yapıldı.

Eyl

Aramıza yeni katılan öğrencilerimize kütüphanecilik kulübünde bulunan Nehir TÜRK ve Yaşar EMLİK öğretmenlerimiz tarafından kütüphanemiz tanıtıldı ve genel işleyiş hakkında bilgi verildi.

2023 YKS Üniversite Kazananlar Listesi

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Çalışma Takvimi

İlk ders zili, 11 Eylül’de çalacak.

İkinci dönem, 14 Haziran 2024 Cuma günü sona erecek.

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı ise 9 Eylül 2024’te başlayacak.

Yeni dönemde, okullarımızda sağlıkla buluşmak üzere…

Mezuniyet Töreniyle Öğrencilermizi Mezun Ettik

Haz

Kimya Öğretmenimiz Dilan Görkan rehberliğinde öğrencilerimiz kimya deneyleri yaptılar. Periyodik cetvelde yer alan elementleri deneylerle kavramaya çalışıldı.

Haz

İ.H.L. Meslek Dersleri Öğretmenimiz Fadime GİLDİR rehberliğinde 11.Sinif öğrencileri, Hitabet ve Mesleki Uygulama dersi kapsamında 4-6 Yaş Kur'an Kursundaki öğrencilere yönelik etkinlikler yapıldı.

Haz

İ.H.L. Meslek Dersleri Öğretmenimiz Fadime GİLDİR rehberliğinde 11.Sinif öğrencileri, Hitabet ve Mesleki Uygulama dersindeki bilgilerini kadın Kur'an Kursundaki bayanlara sohbet,vaaz ve irşad faaliyetleriyle uygulamalı olarak paylaştılar.

Nis

Okulumuzda ebru,hat , tezhip sanatıyla ilgili sergi yapıldı

Nis

Kts etkinlikler kapsamında öğrencilerde saygı sevgi ve vefa duygularını geliştirmek için sanat alanında rol model alacak örnek şahsiyetlerden yazar Emine Şenlikoğlu’nu okulumuza davet ettik.