ŞANLIURFA / HALFETİ - Ümmü Gülsüm Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Nis

Hayırda yarışanlar etkinliği kapsamında öğrencilere yardımlaşmayı ve paylaşmayı öğretmek amacıyla yardım topladık.

Liseler Arası Tematik Bilgi Yarışmasında Tarih branşında;

1. Ümmü Gülsüm Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

2. Halfeti Anadolu Lisesi

3. Yukarı Göklü Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olmuştur.

Nis

İlçe geneli yapılan mangala ve reversi zeka oyunlarından 2 ilçe birinciliği kazandık 3 Mayıs'ta yapılacak olan il geneli yarışmada Şanlıurfa’da Halfeti ilçemizi temsil edeceğiz.

Nis

Fidan dikme etkinliği kapsamında öğrencilerimizle beraber okulumuzun dört bir köşesine zeytin fidanları diktik.

“Yarın kıyametin kopacağını bilseniz bile, bugün elinizdeki fidanı dikin!” Hadis | Buharî, el-Edebül-Müfred . Hadisini düstur edinerek fidanlarımizi büyük bir özveriyle toprakla buluşturduk.

Genç Nida İmam Hatip Liseleri Kur'an ı Kerim Okuma Yarışmasına Katıldık

Genç Nida İmam Hatip Ortaokulları Kur'an ı Kerim Okuma Yarışmasına Katıldık

Mrt

Protokol ve resmi yazışma kuralları konulu toplantı yapıldı.

Mrt

Urfa Okuyor projesi kapsamında Şanlıurfa Valiliğince gönderilen hediye kitaplar öğrencilere dağıtıldı.

8. ve 12. Sınıflarimiza Deneme Sınavı Yapıldı , velilere sonuçlar paylaşıldı

Mrt

Okulumuzun yarıyıl tatilinde HEDEF 2023 YKS projesi kapsamında yapmış olduğu kamp programı Akademik Takip Komisyonu tarafından değerlendirildi. Yapılan değerlendirmede istenen başarı düzeyi açısından orta düzeyli olarak ölçüldü. Gerek soru çözümü gerek konu anlatımı ve gerekse kitap okuma yönünden orta derecede başarı yakalandığı yönünde değerlendirme yapıldı. Bu kamp, bir sonraki kamp programı açısından da tecrübe olmuştur. Okul müdürü Sayın Bahattin OLCAY ve HEDEF 2023 YKS Okul Koordinatörü Mahmut PAYAM olumlu yönde değerlendirdi ve memnuniyetlerini belirttiler.

Mrt

Okulumuzdaki 11. Sınıfların zümre öğretmenleri ocak ayının üçüncü haftasında Hedef 2023 programı kapsamında üniversiteye hazırlık ile ilgili toplantı gerçekleştirildi

Mrt

Okulumuzda etkili ders çalışma yöntemleri ve etkili motivasyon konulu seminer gerçekleştirildi.

Ocak ayı 2. Haftasında Hedef 2023 projesi kapsamında öğrencilerimize yönelik yapılan seminer öğrenciler tarafından da olumlu şekilde karşılandı.

Mrt

Sınıflarımızda Milli Savunma Üniversitesi Kayıtlarının için başvuruların 13 Ocak-07 Şubat 2023 tarihleri arasında yapılacağına dair duyurular yapılmıştır

Mrt

Öğrencilerimizi okula tekrar uyum etkinliği kapsamında çiğ köfte yoğruldu.

Mrt

Öğretmen ve Öğrencilerimizde okul bahçemizde yeşil alanları düzenledik.